De afgelopen jaren heeft het pokeren sterk aan populariteit gewonnen. Dat is niet zonder reden want dit spel is uitermate uitdagend, met veel mensen te spelen en de prijzen zijn ook niet voor de poes. Naarmate er meer mensen zijn die dit spel willen spelen, zijn er ook steeds meer aanbieders te vinden die dit spel aanbieden, met name online. In een donker cafeetje bij jou in de stad, zijn de risico’s meestal te overzien. Online loop je echter grote risico’s en daarom is het goed om te weten hoe je veilig kunt pokeren. Je speelt namelijk voor je plezier, dus is het goed om te weten hoe je dit spel ook echt leuk houdt. 

Mag iedereen poker aanbieden? 

Pokeren is een kansspel en daarom mag je dit niet zomaar aanbieden, zeker niet online. Om er zeker van te zijn dat een aanbieder zich aan de regels houdt, kun je controleren of deze een certificaat van de Nederlandse Kansspelautoriteit heeft. Er zijn maar weinig sites die deze licentie hebben gekregen. Een van de gelukkigen is GGPoker. Deze site beschikt over het zogenaamde licentienummer 1612. Dit betekent dat je op deze site kunt pokeren zonder dat je risico’s loopt. Ook zorgt deze licentie ervoor dat je ondersteuning kunt krijgen wanneer er problemen zijn met de uitbetaling van je prijzengeld. Wat GGPoker bijzonder maakt, is dat is dat alle spelletjes getest zijn door de professionals van BMM testlabs. Als je spel door deze test komt, dan weet je zeker dat je je zaakjes goed op orde hebt. GGPoker is BMM certified dus hier kun je veilig pokeren. 

Welke varianten kun je spelen? 

Pokeren kent vele varianten en bij de betere sites kun je al deze varianten vinden. Wat dacht je van een potje Rush and Cash? Tijdens dit spel wissel je telkens van tafel wanneer je een ronde gefold hebt. Daardoor kun je het tempo er lekker inhouden want je krijgt steeds weer een nieuwe set kaarten. Wil je meer spanning? Kies dan bijvoorbeeld voor All-in or Fold. Tijdens dit spel speel iedere hand all-in, of fold. Dit maakt de kans op een grote prijs groot, maar weet wel dat je ook snel veel geld kunt verliezen. Geen spel dus voor de beginners, maar zeker een aanrader als je van wat spanning houdt. Wil je met veel mensen spelen? Dan is Battle Royale jouw spel. Dit spel begint met maar liefst 100 spelers. 

Nog niet zo ervaren? 

Mocht je wel graag willen pokeren, maar nog niet echt goed zijn in het spel, dan is GGPoker een interessante site. Hier kun je namelijk ook leren pokeren in de online academy. Zelfs voor de ervaren pokeraar valt hier nog heel veel kennis op te doen. Bekijk daarom even wat de mogelijkheden zijn en maak dan een account aan.

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen