Dus je hebt eindelijk de moed opgebracht om die speciale persoon mee uit te vragen. Gefeliciteerd, kerel! Nu begint het moeilijke gedeelte: uitzoeken hoe je indruk maakt op een meisje tijdens een eerste afspraakje. Vrees echter nooit! Deze gids heeft alles wat je moet weten om je eerste afspraakje vlekkeloos te laten verlopen – en misschien zelfs een tweede te scoren.

1. Kom niet te laat!

Dit zou een no-brainer moeten zijn, maar serieus, jongens – meer dan 15 minuten na de afgesproken tijd komen is gewoon onbeleefd. Niet alleen kom je dan ongeorganiseerd en onbetrouwbaar over, het geeft je afspraakje ook het gevoel dat ze je tijd niet waard is. Dus doe jezelf (en haar) een plezier en kom opdagen wanneer je moet komen. Geloof ons, ze zal onder de indruk zijn.

2. Kleed je om indruk te maken

Eerste indrukken zijn belangrijk, en dat geldt dubbel op een eerste afspraakje. Je hoeft de bank niet te beroven of een gloednieuwe garderobe te kopen, maar zorg ervoor dat je schone kleren draagt die goed passen en geschikt zijn voor de gelegenheid. En ja, dat betekent geen haveloze oude t-shirts of gekreukte korte broeken. Sorry, kerel.

3. Leg je telefoon weg

We snappen het – in deze tijd is het moeilijk om onze telefoon langer dan vijf minuten achter elkaar los te laten. Maar als je op een date bent, is het belangrijk om je volledige aandacht te geven aan de persoon met wie je bent. Je telefoon wegleggen laat zien dat je geïnteresseerd bent in wat zij te zeggen heeft en dat je haar genoeg respecteert om haar je onverdeelde aandacht te geven. Bonuspunten als je de drang kunt weerstaan om er tijdens je afspraakje überhaupt op te kijken!

4. Wees zelfverzekerd

Zelfvertrouwen is aantrekkelijk voor zowel mannen als vrouwen. Het laat zien dat je weet wie je bent en niet bang bent om dat te laten zien. Dus sta rechtop, maak oogcontact, en wees niet bang om jezelf te zijn! Hoe lekkerder je in je vel zit, hoe groter de kans dat zij zich tot je aangetrokken voelt.

Zelfvertrouwen is belangrijk, maar ga niet te ver – niemand houdt van een verwaande eikel. Wees gewoon zelfverzekerd genoeg dat ze kan zien dat je lekker in je vel zit zonder arrogant of aanmatigend te zijnDaten kan ontmoedigend zijn, maar onthoud: iedereen daar zit in hetzelfde schuitje als jij! Aan het eind van de dag, zolang je je best doet en jezelf bent, is de kans groot dat het goed komt.

5. Plan vooruit

Niets zegt meer “ik ben niet geïnteresseerd” dan onvoorbereid zijn. Zorg dat je weet waar je heen gaat en wat je gaat doen. Dit betekent van tevoren onderzoek doen en eventueel reserveren. Je date zal onder de indruk zijn van je planning en organisatorische vaardigheden. Bovendien zal het laten zien dat je genoeg om de date geeft om er wat moeite voor te doen.

6 Zorg voor follow-up na de date

Of het nu een sms is, een e-mail, of zelfs maar een post-it briefje op haar deur geplakt, de tijd nemen om na de date op te volgen laat zien dat je geïnteresseerd bent en dat je het belangrijk vindt dat het tussen jullie tweeën goed komt.

Conclusie

Hoewel indruk maken op een meisje tijdens een eerste afspraakje misschien een ontmoedigende taak lijkt, hoeft dat niet zo te zijn! Als je een geweldige eerste indruk wilt maken op dat speciale meisje, neem haar dan mee naar een leuke en interessante plek, kleed je om indruk te maken, wees jezelf (maar dan beter), en vergeet de bloemen niet! En als al het andere faalt, onthoud dan: chocolade maakt altijd alles beter.

Bedankt voor het lezen, en we hopen dat je deze tips nuttig vindt!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen